Política 10/02/2015

El PS es compromet a augmentar les ajudes a les federacions esportives

Està previst augmentar les subvencions entre un 5 i un 10%

M.b.
1 min
Els números u i huit a la llista nacional de PS+Verds+IC+I, Pere López i Eduard Ricard./M.B.

Andorra la VellaEls números u i vuit a la llista nacional de PS+Verds+IC+I, Pere López i Eduard Ricard, han presentat una nova proposta programàtica per les eleccions generals. En aquesta ocasió, la formació s'ha compromès a incrementar entre un 5 i un 10% les ajudes a les federacions esportives, el que suposa un augment entre 200.000 i 300.000 euros.

Durant aquesta legislatura s'han anat reduint les ajudes a l'esport, cosa que Ricard considera injusta perquè "l'esport és la base de l'educació". Segons ha explicat, hi ha clubs que estan tenint complicacions per poder desenvolupar la seva activitat amb normalitat. Com a exemple, ha posat la Federació Andorrana d'Atletisme que té més de 250 nens i es veu obligada a fer una tria per poder participar en algunes competicions a fora del país, "per la dificultat de poder assumir els costos".

Segons el PS, aquestes ajudes suposaran entre 3.000 i 10.000 euros més, depenent de les federacions, i és per això que Pere López, està convençut que "donarem oxigen a l'esport de base i podran assumir sense problema les seves despeses".

stats