Naoki Urasawa, el 'mangaka' estrella per la 30ª edició del Saló del Manga a Barcelona

Urasawa, conegut per obres com Monster, 20th Century Boys i Pluto, serà l'encarregat d'il·lustrar el cartell del 30è aniversari

Naoki Urasawa
Joel Picón
19/07/2024
2 min

Andorra la VellaEl 30 Manga Barcelona, que se celebrarà del 5 al 8 de desembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, comptarà amb la presència destacada del reconegut autor de manga Naoki Urasawa com a convidat d'honor. Urasawa, conegut per obres com Monster, 20th Century Boys i Pluto, també serà l'encarregat d'il·lustrar el cartell del 30è aniversari d'aquest esdeveniment.

Una edició de rècord

Aquesta edició promet ser la més gran fins ara, amb un rècord d'autors de manga convidats, més activitats, una superfície més gran i la introducció d'una nova mascota per al festival. La presència d'Urasawa és una gran atracció per als fans del manga, que tindran l'oportunitat d'interactuar amb un dels grans mestres del gènere.

Activitats i Celebracions

El Manga Barcelona es consolida any rere any com una cita ineludible per als amants del manga i la cultura japonesa. Aquest any, a més de la presència d'Urasawa, els assistents podran gaudir de nombroses activitats com tallers, conferències, exposicions i sessions de firmes amb altres autors de renom.

La nova mascota del Manga Barcelona es presentarà oficialment durant l'esdeveniment, aportant una nota fresca i original a la celebració. A més, l'espai del recinte Gran Via de Fira de Barcelona s'ha ampliat per acollir millor els visitants i oferir més espais per a les activitats i exposicions.

La participació de Naoki Urasawa com a convidat d'honor i la seva contribució al cartell commemoratiu del 30è aniversari són un homenatge al manga i a la seva influència global. Aquest esdeveniment no només celebra la cultura manga, sinó que també reconeix el treball i l'impacte d'autors com Urasawa en la indústria.

L'obra d'Urasawa

Monster, una de les obres més aclamades d'Urasawa, destaca per la seva complexitat narrativa i psicològica. La trama, que segueix les investigacions d'un metge per trobar un assassí en sèrie, explora temes com el bé i el mal, la responsabilitat i la redempció. Amb personatges profundament desenvolupats i un ritme intens, Urasawa teixeix una història captivadora que no només entreté sinó que també fa reflexionar sobre les profunditats de la condició humana.

stats