Economia 21/06/2024

Andorra dona el tret de sortida a les rebaixes d'estiu

El sector retail del país inicia la campanya oferint descomptes atractius

ANA Economia
2 min
Pyrénées Andorra ofereix descomptes de fins al 40%

Els comerços del sector retail inicien avui la campanya de rebaixes d’estiu. Des d’aquest divendres i fins al pròxim 1 de setembre, les botigues del país especialitzes en moda, calçat i accessoris comencen un període interessant pel consumidor que es beneficia dels atractius descomptes que els diferents negocis apliquen sobre els articles.

Una de les particularitats més destacades de les rebaixes a Andorra és que s'inicien abans que als països veïns. Això ofereix als consumidors l'avantatge de poder accedir als millors preus abans que ningú, aprofitant així les primeres ofertes en una àmplia gamma de productes. Alhora, el calendari de rebaixes d’estiu segueix les pautes del pla estratègic del turisme de compres, que identifica la necessitat de regular els períodes de rebaixes en el sentit de reduir-ne la durada a l’efecte d’assolir més qualitat com a destí de compres.

La campanya de rebaixes s'allargarà fins a l'1 de setembre

I que s’ha de tenir en compte quan es va de rebaixes? 

Anar de rebaixes pot ser una experiència gratificant si es fa de manera planificada i intel·ligent. Per aquest motiu, és important fer un petit exercici abans d’anar de rebaixes per treure’n el màxim profit i evitar compres impulsives.

Important fer una llista dels articles que realment es necessiten. Això ajudarà a complir amb l’objectiu i a evitar compres innecessàries.

Decidir quin és el pressupost que volem destinar a les compres. Això permetrà controlar les despeses i evitar sorpreses desagradables quan es revisi el compte bancari.

Abans d'anar de rebaixes és crucial fer un exercici d’investigació revisant els preus habituals dels articles que interessen i comprovar, posteriorment, les autèntiques ofertes per assegurar-nos que s’està fent una bona compra.

Important també provar-se la roba abans de comprar-la, encara que estigui rebaixada. Alhora, cal revisar l'estat de l'article per comprovar que no tingui defectes o danys.

Una bona estratègia és comprar articles que es podran utilitzar la pròxima temporada. Això inclou abrics, bufandes, botes i altres peces d'hivern durant les rebaixes d'estiu, per exemple.

Finalment, és molt important guardar tots els rebuts de les compres. Aquest punt és essencial per si s’ha de fer alguna devolució o canvi.

stats