Economia 27/09/2024

Josep Marticella deixa Pal-Arinsal després de 10 anys

De moment, no s'ha confirmat si es buscarà un substitut per al seu càrrec dins la societat

ARA Andorra
1 min
Josep Marticella a les pistes de Pal. / Vallnord

Andorra la VellaAmb l’inici de la temporada d’hivern a tocar, s’anuncien canvis significatius en l’organigrama de Grandvalira. Després de la sortida del fins ara director general, Juan Ramón Moreno, s’han pres diverses decisions per redefinir la direcció del domini esquiable més gran del país.

Segons RTVA, David Hidalgo, director general d’Ensisa, i Julio Ventaja, director de Saetde, seran els encarregats de liderar la direcció comercial de Grandvalira de manera conjunta. Aquesta gestió “bicèfala” marca una nova etapa per a l’estació, que es prepara per afrontar la temporada amb una renovada estructura directiva.

A més, un altre moviment destacat és la sortida de Josep Marticella, director de Pal-Arinsal, que deixarà la societat SETAP 365 aquest mes d’octubre després de deu anys al capdavant del projecte. Marticella ja havia valorat la possibilitat de deixar el càrrec el 2021, però va continuar per finalitzar la negociació de la integració de Pal-Arinsal a la marca Grandvalira.

De moment, no s’ha confirmat si es buscarà un substitut per al seu càrrec dins la societat. Aquesta temporada de canvis en les estacions andorranes reflecteix la intenció d’adaptar-se a nous reptes comercials i turístics en un mercat cada vegada més competitiu.

stats