Economia 28/09/2024

Tret de sortida per la ruta Andorra-La Seu amb Palma

L'avió ha estat batejat per un camió de bombers, i entre els passatgers es trobava un integrant d'un grup tribut a Coldplay

ARA Andorra
1 min
Aeroport d'Andorra-La Seu.

Andorra la VellaEl primer vol de la temporada de la ruta aèria entre Andorra-la Seu d'Urgell i Palma ha tingut lloc amb una arribada a Palma al voltant de les 11 del matí, portant 12 passatgers. Mitja hora després, han desembarcat 8 passatgers, tots andorrans. Aquesta nova connexió s'estendrà durant tot el 2025.

Segons RTVA, en l'arribada, l'avió ha estat batejat per un camió de bombers, i entre els passatgers es trobava un integrant d'un grup tribut a Coldplay. Govern ha facilitat un autobús gratuït per als passatgers que es dirigeixen a Andorra.

El Ministeri de Turisme ha expressat la seva satisfacció amb aquesta nova ruta, que s'operarà dimarts i dissabtes, amb bones previsions per a la temporada d'hivern. De fet, el ministre de Turisme, Jordi Torres, ha expressat la seva confiança en la viabilitat de la ruta, destacant que les previsions de cara a la temporada d'hivern són positives després dels bons resultats obtinguts la temporada passada.

"Estem prou satisfets amb la prova pilot de l'any passat. Ara arrenquem amb un vol dimarts i dissabtes fins al dia de Tots Sants, i llavors ja es canviaran els dies. Ara comencem a poquet a poquet però les previsions són molt bones" ha declarat el ministre.

stats