Microsites / Gastronomia14/11/2021

Jordi Morea, forner d'Espícula, recupera el Pa del Pirineu

Està fet amb massa mare d’Andorra i una varietat de blat de la Seu d’Urgell que havia desaparegut

E.C.
i E.C.

Després de mesos fent proves, el prestigiós forner Jordi Morera ha presentat el ‘Pa del Pirineu’, una nova creació que només es pot trobar a Espícula de la segona planta dels Grans Magatzems Pyrénées. Està fet amb massa mare d’Andorra i la varietat de blat Florence Aurora de la Seu d’Urgell, que havia desaparegut i que Morera ha recuperat per a l'ocasió. “L’any passat li vam demanar a un pagès de la Seu que ens plantés tot un camp d’aquesta varietat i a l'estiu es va fer la sega. Hem estat fent proves fins ara i aquest novembre l’hem posat a la venda a Espícula”, ha assegurat Morera. El Pa dels Pirineus és una peça de quatre quilos que es talla al gust del client. Ell mateix l'ha volgut presentar al públic penjant una foto, a les xarxes socials, del pa acabat de fer.