Esports 27/05/2024

L'FC Andorra afirma que "toca obrir un període de reflexió per tal d’agafar forces"

Malgrat la tristesa que suposa aquest descens, el club se sent molt orgullós dels èxits assolits en els darrers anys

ARA Andorra
2 min
Estadi Nacional

Andorra la VellaEl FC Andorra, presidit per Gerard Piqué, ha confirmat matemàticament el seu descens a la Primera RFEF després de la derrota soferta ahir al camp de l'Oviedo. Aquest resultat ha representat una important decepció per a tots els tricolors. No obstant això, des del club s'ha volgut transmetre un sòlid missatge de fortalesa i optimisme de cara al futur.

Al llarg de la temporada, l'evolució de l'equip no ha estat l'esperada i no s'han complert els objectius establerts. Ara s'obre un període de reflexió per recarregar forces i afrontar aquest retrocés amb valentia i esforç, amb l'objectiu de convertir-lo en un impuls cap endavant. Aquest projecte té un enfocament a llarg termini i no s'aturarà aquí.

Malgrat la tristesa que suposa aquest descens, el club se sent molt orgullós dels èxits assolits en els darrers anys. La trajectòria ascendent de l'equip els va portar a una històrica participació a LaLiga i a un notable increment de la seva massa social. Fins fa poc, era difícil imaginar un Estadi Nacional ple per veure el FC Andorra enfrontar-se a equips històrics, així com els centenars de seguidors que han acompanyat l'equip en molts desplaçaments i la il·lusió i confiança generades al voltant del club i de l'equip.

Des d'aquests èxits és des d'on el FC Andorra vol seguir construint i creixent. Amb l'aprenentatge adquirit, la determinació i l'ambició que els caracteritzen, i amb el màxim compromís amb el país i la seva gent, el club continuarà treballant per assolir nous èxits.

"Volem agrair a tots els abonats, seguidors i simpatitzants el suport que ens heu donat al llarg de tota la temporada i d’aquests anys. Vosaltres sou la part més important del FC Andorra i us podem assegurar que farem tot el que calgui per tal de que pugueu tornar a gaudir i sentir-vos orgullosos de l'equip. També volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i institucions del país pel seu recolzament al projecte, suport que és i serà cabdal per a nosaltres" declara el comunicat.

Estem segurs que el camí ens posarà molts reptes al davant i és per això que des del club continuarem treballant com hem fet sempre, amb la màxima dedicació i esforç per assolir nous èxits. Tornarem amb més força, n'estem convençuts!

stats