Què toca menjar a la primavera? 10 receptes per cuinar plats salats i dolços

Us proposem que cuineu amb faves, pèsols, mongeta tendra, maduixes, espàrrecs i espinacs

Mongeta tendra amb patata
2 min

1.

Faves i pèsols a la catalana

Faves i pèsols a la catalana

2.

Faves ofegades

Faves ofegades

3.

Mongeta tendra, patata i rossinyols

Mongeta tendra, patata i rossinyols

4.

Pastís de mascarpone amb maduixes

Pastís de mascarpone amb maduixes

5.

Tiramisú de maduixots

Tiramisú de maduixots

6.

Caneló d'espinacs amb panses i pinyons

Caneló d'espinacs amb panses i pinyons

7.

Remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres

Remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres.

8.

Cuixes de pollastre marinat amb espàrrecs

Cuixes de pollastre marinat amb espàrrecs

9.

Pèsols amb ous

Pèsols amb ous

10.

Arròs amb pèsols i carxofes

Arròs amb pèsols i carxofes
stats