Compromís de Sant Julià per acollir més competicions internacionals de trial

S'ha proposat que podria acollir una nova prova del Mundial de TrialGP el 2025 en cas que una de les seus del precalendari es tirés enrere

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat i Sofia Cortesao i la presidenta de la Federació Moticiclista d'Andorra, Natàlia Gallego, en el darrer trial a la parròquia.
ANA
05/10/2024
1 min

Andorra la VellaBones notícies després de la reunió que han mantingut aquest divendres al matí el comú de Sant Julià de Lòria i Federació Motociclista d’Andorra. Així, s'ha posat sobre la taula que Sant Julià de Lòria podria acollir una nova prova del Mundial de TrialGP el 2025 en cas que una de les seus del precalendari es tirés enrere. En cas contrari, la FMA presentaria candidatura a la Real Federación Motociclista Española (RFME) per organitzar de nou una prova del Campionat de Trial d'Espanya, segons han exposat fonts de la federació després de la trobada.

En aquest sentit, des de la FMA han manifestat que "segueix la bona entesa entre el comú de Sant Julià de Lòria i la Federació Motociclista d'Andorra per seguir organitzant competicions internacionals de trial a la parròquia" i també han remarcat que des de la corporació comunal han expressat la voluntat d'impulsar més activitats, ja siguin lúdiques, culturals o esportives paral·leles en les jornades en què la parròquia pugui acollir aquestes proves internacionals.

A més, el compromís de Sant Julià de Lòria amb el món de la motot també ha quedat palès amb el fet que el comú hagi manifestat que se seguiran organitzant a la parròquia els habituals cursets infantils de trial (iniciació i perfeccionament). I que també s'aposta per seguir sent seu de proves i competicions nacionals de trial.

stats