Parròquies 19/07/2024

Encamp és la parròquia amb més marge de creixement d'Andorra

"Sempre he dit que la parròquia d'Encamp no està en la mateixa situació que d'altres" ha afirmat la cònsol major, Laura Mas

ARA Andorra
1 min
Comú d'Encamp.

Andorra la VellaEncamp ha rebut les conclusions provisionals de l'estudi de capacitat de càrrega, que es preveu tancar en un mes i mig. Tot i que la cònsol major no ha avançat detalls, ha reiterat que la parròquia té més marge de creixement que altres. En la darrera sessió del comú, s'ha aprovat la construcció d'un nou edifici al centre de la vila.

Segons RTVA, l'aprovació del pla parcial per construir a l'antic aparcament de Terres Primeres ha reactivat el debat sobre els estudis de capacitat de càrrega que els comuns estan fent. La minoria s'ha abstingut, esperant els resultats finals de l'estudi. La cònsol major ha assegurat que aquests estudis ja consideren projectes antics, com aquest que es va iniciar el 2022, i ha mencionat que les primeres conclusions estarien disponibles al setembre.

"Sempre he dit que la parròquia d'Encamp no està en la mateixa situació que d'altres, ja que no s'havia desenvolupat en els últims 15 anys de la mateixa velocitat i els estudis de càrrega no podien ser negatius i comparables amb d'altres que sí que s'han desenvolupat, i em mantinc amb això", ha afirmat Laura Mas.

A curt termini, Saetde ha començat a definir la remodelació de l'avinguda d'Encamp del Pas de la Casa, amb la previsió de presentar el projecte als veïns al setembre, adjudicar les obres a final d'any i acabar-les el 2025. També es preveuen millores a la piscina, que atrau cada vegada més entitats esportives i federacions internacionals.

stats