Parròquies 05/07/2024

Es preveu que el Vial de Sant Julià estigui a punt per al 2027

El ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, explica que les modificacions a Sant Julià seran més ràpides que a la Massana degut a la menor extensió de l'obra

ARA Andorra
1 min
Indret on acaba, temporalment, el vial de Sant Julià, a la plaça laurèdia.

Andorra la VellaEl Govern preveu que el vial de Sant Julià estigui acabat a finals del 2026 o principis del 2027. Segons informa RTVA, les obres de protecció al túnel de Rocafort duraran de 6 a 8 mesos. S'ha encarregat a l'empresa que va dissenyar la desviació el 2004 que actualitzi el projecte, amb plans per iniciar la perforació del túnel al març del 2025. El ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, explica que les modificacions a Sant Julià seran més ràpides que a la Massana degut a la menor extensió de l'obra.

A la Massana, s'ha licitat la fase 3 del vial després de descartar la fase 1. Les obres, que començaran a finals d'aquest any, duraran 24 mesos i costaran 10,8 milions d'euros. A més, s'ampliarà la carretera de la Trava a la general 2, amb l'inici de les obres previst per a l'estiu o la tardor del 2025, després d'acordar amb els propietaris.

stats