Actualitat
Política01/08/2024

"Queda clar que el suport a Concòrdia és transversal i que és una opció creïble”

Cerni Escalé opina que tot i els resultats favorables de l’enquesta, el grup parlamentari ha de continuar treballant amb dedicació

Joel Picón

Andorra la VellaEl líder de l’oposició i conseller de Concòrdia, Cerni Escalé, ha emès avui declaracions en resposta a l’Enquesta Política d’Andorra Recerca + Innovació, publicada recentment a aquest diari. Escalé ha destacat que els resultats de l’enquesta confirmen el caràcter transversal del suport al seu partit i la seva credibilitat com a opció política a Andorra.

“Ens sentim dir que Concòrdia és o bé de dretes,la marca blanca de DA, o comunista. L’enquesta deixa clar que el suport a Concòrdia és transversal i que és una opció creïble”, ha assenyalat Escalé, desmentint les etiquetes polaritzades que sovint es posen al seu partit.

Cargando
No hay anuncios

Tot i els resultats favorables de l’enquesta, el conseller ha insistit en la importància de continuar treballant amb dedicació: “Ens faríem un mal favor si penséssim que hi ha res guanyat per un bon resultat en una enquesta. Cal seguir treballant amb constància i esforç“.

Cargando
No hay anuncios

En definitiva, aquestes declaracions subratllen el compromís de Concòrdia per mantenir un enfocament “equilibrat i valent” en la seva tasca política, mirant cap a futurs reptes amb la mateixa determinació que fins ara.