Actualitat
Política08/08/2024

Espot discrepa de Marsol en anticipar les eleccions després del referèndum de la UE

Poques hores abans a RTVA, la ministra Conxita Marsol ha afirmat que “tant si es perd com si es guanya (que jo espero que es guanyi), hi haurà d’haver unes eleccions"

ARA Andorra

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, ha fet balanç del primer any de la legislatura afirmant que estat “un any intens“. El cap de l’executiu ho ha explicat després de celebrar el tradicional dinar a la casa de colònies AINA de Canillo.

Poques hores abans a RTVA, la ministra Conxita Marsol ha afirmat que “tant si es perd com si es guanya (que jo espero que es guanyi), hi haurà d’haver unes eleccions de seguida perquè entri un nou Govern i un nou Consell (General) que sigui qui desenvolupi tot això”.

Cargando
No hay anuncios

Una afirmació que no ha semblat estar alineada amb les declaracions a roda de premsa del cap de Govern:“Concretar si això ha de ser així, abans, després, s’ha de convocar, no s’ha de convocar, jo crec que és molt prematur. I, per tant, és una decisió que s’ha de prendre en el moment. I que intentarem prendre, com li he dit, tenint en compte l’interès prioritari del país que no és l’interès del govern de torn. En aquest cas, encapçalat per mi mateix” ha afirmat Espot.

Cargando
No hay anuncios

Dos posicionaments discordants que ja han exaltat a alguns dels opositors del Govern i l’Acord, com la consellera Carine Montaner qui opina que “a casa Demòcrates no han afinat els violins”.