Política 12/07/2024

Espot garanteix que el bisbe continuarà treballant en la despenalització de l'avortament

El cap de Govern i el síndic general han valorat positivament aquest divendres la designació de Josep Lluís Serrano Pentinat

R. S. (ANA)
1 min
El síndic general, Carles Ensenyat; i el cap de govern, Xavier Espot, durant la recepció en motiu de la celebració francesa del 14 de juliol.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, i el síndic general, Carles Ensenyat, han valorat positivament aquest divendres la designació de Josep Lluís Serrano Pentinat com a bisbe coadjutor d'Urgell i, per tant, probable futur copríncep del país. Els dos polítics han destacat la seva trajectòria, el seu coneixement de l'activitat política i diplomàtica, com també la seva capacitat per parlar diferents idiomes. Serrano ha estat treballant a la secretària d'Estat del Vaticà i també ho ha fet en diverses nunciatures en el Brasil, Moçambic o Nicaragua. Espot també ha assegurat que el bisbe continuarà treballant per arribar a la despenalització de l'avortament. "És un compromís que es va assumir des de les mes altes instàncies des de la Santa Seu i ho estem portant a terme d'acord amb el calendari i d'acord amb el tarannà que vam acordar, que és un tarannà discret i lleial, i això no es veurà afectat ni positivament ni negativament pel nou bisbe coadjutor", ha afirmat.

stats