Actualitat
Política04/12/2023

Gili: "Volem que la nostra gent visqui a Andorra i no a la Seu o Organyà"

La número 1 de Consens per Escaldes ha assenyalat que la seva prioritat és ser "al costat de les persones"

ARA Andorra
i ARA Andorra

Andorra la VellaConsens per Escaldes-Engordany ha presentat aquest dilluns al matí les línies a seguir per mantenir una parròquia de cohesió social. La número 1 de la candidatura, Rosa Gili, ha assenyalat que "per nosaltres estar al costat de les persones és molt important i més tenint en compte el context socioeconòmic actual". En aquest sentit, Gili s'ha referit a l'habitatge i ha afegit que "tenim molt clar que no volem el model de pisos de luxe que s'han fet en els darrers anys i volem que la nostra gent visqui a Andorra i no a la Seu d'Urgell o Organyà".

Per la seva banda, la candidata Magda Mata ha assenyalat la intenció de refer el reglament i ordinació de prestacions socials en perspectiva de gènere. En aquest sentit, Mata ha dit que "per nosaltres és inconcebible que la gent ho passi malament davant aquest context socioeconòmic i volem que la gent visqui amb dignitat i garantir el benestar dels ciutadans". Alhora, Mata ha afegit que continuaran impulsant programes, com ara, l'Empodera't per a donar a les dones eines per desenvolupar-se en diferents àmbits i l'Okupa't per fomentar l'ocupació entre el col·lectiu jove.

Cargando
No hay anuncios

Agafant el fil dels joves, la candidata Maria Carriço ha afirmat que des de Consens "s'impulsarà un espai de consulta setmanal d'atenció psicològica i consultes de salut afectivosexual gratuïtes'. Carriço també ha destacat la voluntat de crear una sala de barri intergeneracional per a tots els col·lectius que estarà ubicada a l'edifici de la Llanterna.