Política 29/05/2024

Montaner troba “graciós” que el contrainforme de Govern recomani el seu

La consellera d'Andorra Endavant li ha fet gràcia el fet que l'informe que havia criticat a Gide el citi com a referència

ARA Andorra
1 min
La Presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner, al Consell General

Andorra la VellaCarine Montaner, presidenta del grup parlamentari Andorra Endavant, s’ha mofat del contrainforme del Govern, recomanant l’estudi del Gabinet Gide, que ella mateixa va encarregar. L’informe del fiscalista Pascal Saint-Amans, en mans del Govern, destaca els avantatges de l’acord d’associació amb Europa, contrariant extensament l’opinió negativa del Gabinet Gide sobre els perjudicis potencials per Andorra.

Saint-Amans revisa l’anàlisi de Gide, desmuntant el que considera conclusions errònies o dubtoses, i assenyala que els punts negatius són menors o resultat d’errors d’anàlisi. A més, subratlla que l’acord d’associació no és un “tot o res” a causa dels múltiples acords existents entre Andorra i la Unió Europea, cosa que pot beneficiar els opositors a l’acord, contrariant la visió de Benoît Lebret de Gide que els països fora dels acords no es troben en situació de “res”.

stats