Política 08/09/2024

El Papa Francesc decidirà quan Serrano Pentinat serà Copríncep Episcopal

Vives ha fet referència al recent nomenament de Josep-Lluís Serrano Pentinat com a bisbe coadjutor, que serà ordenat el 21 de setembre

ARA Andorra
1 min
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives

Andorra la VellaEl copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha destacat la col·locació de la primera pedra del nou Santuari de Meritxell i la declaració del Papa Francesc, fa 10 anys, que el temple esdevenia una basílica menor. Durant la missa, ha subratllat la importància de la festa de la patrona com a manifestació de la història, les tradicions i la identitat del Principat d’Andorra, ressaltant el valor de la perseverança i la solidaritat del poble andorrà.

A més, Vives ha fet referència al recent nomenament de Josep-Lluís Serrano Pentinat com a bisbe coadjutor, que serà ordenat el 21 de setembre. Ha assenyalat que aquest relleu es farà de manera pausada, i que serà el Papa Francesc qui decidirà el moment. El Copríncep ha demanat pregàries per una transició tranquil·la i fraterna dins l’Església andorrana.

Així mateix, ha mencionat els problemes que afecten la societat andorrana, com la manca d’habitatge i la immigració, i ha instat a continuar construint una societat laboriosa, pacífica i fidel a les seves tradicions, llengua i cultura.

stats