Societat 21/08/2024

Alerta sanitària per la retirada d'un lot de fuet de BonÀrea per presència de salmonel·la

El producte afectat correspon al lot número 199-0026 amb data de caducitat 15/10/2024 i les persones que l'hagin comprat cal que no el consumeixin i el retornin al punt de venda

ARA Andorra
1 min
Un lot de fuet ibèric extra, afectat per salmonel·la.

Andorra la VellaL’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emès una alerta per presència de salmonel·la en el producte ‘Fuet Ibèric Extra’ de la marca BonÀrea. Tal com recull Ràdio Seu, el lot afectat és el número 199-0026 amb data de caducitat 15/10/2024.

Segons l’AESAN, l'empresa ja ha contactat amb els clients i ha retirat el producte de la venda. S’havia distribuït a Catalunya, l'Aragó, Castella-La Manxa, el País Valencià, Madrid, La Rioja i Navarra, però no es descarta que també hagués arribat a altres comunitats autònomes. També el Ministeri de Salut d'Andorra ha tramès als establiments del Principat l'alerta perquè deixin de vendre el fuet.

S’aconsella a totes les persones que hagin adquirit productes del lot afectat que s’abstinguin de consumir-los i que els retornin al punt de compra. Aquesta recomanació es refereix exclusivament el lot i la referència indicats. La resta de productes i lots de la mateixa marca no estan inclosos en l'avís.

stats