Societat 18/06/2024

Baró es reafirma en el seu rebuig al judici de Montaner: "Està fora de lloc"

Tot i les diferències ideològiques entre ambdós, Baró ha manifestat que "aquest judici no s’hauria d’haver celebrat mai”

Joel Picón
1 min
Pere Baró durant el Debat d'Orientació política

Andorra la VellaEl líder del Partit Social Demòcrata (PS), Pere Baró, ha expressat el seu descontentament respecte al judici que afronta Carine Montaner, líder d’Andorra Endavant. Tot i les diferències ideològiques entre ambdós, Baró ha qualificat el procés judicial com a “totalment fora de lloc”.

Baró ha publicat a Twitter un missatge sobre el judici: “Ideològicament som molt diferents. Això no vol dir, però, que pensi que el que s’està fent amb ella judicialment està totalment fora de lloc. Ja ho vam fer des del PS i ho torno a repetir avui. Aquest judici no s’hauria d’haver celebrat mai.”

El judici contra Montaner ha començat aquest dimarts a la Batllia. La Fiscalia ha sol·licitat dos anys de presó condicional i dos d’inhabilitació per revelar els salaris públics de l’expresident del grup liberal, Ferran Costa.

Tot i la mediació del síndic general, Carles Ensenyat, que va aconseguir que Costa retirés la querella, la Fiscalia ha mantingut les acusacions, fet que ha permès que el procés judicial continuï endavant.

stats