Espot defensa el projecte Grífols al Consell General

El cap de Govern, Xavier Espot, ha respost la pregunta d'Andorra Endavant sobre el projecte Grífols amb un contundent "No hi renunciem"

Espot i la bancada de Demòcrates al Consell General
ARA Andorra
23/11/2023
1 min

Andorra la Vella"No hi renunciem". Amb aquesta contundència ha respost el cap de Govern, Xavier Espot, les preguntes que la presidenta suplent del grup parlamentari d'Andorra Endavant, Noemí Amador, li havia formulat sobre el projecte de Grifols.

El cap de l'executiu ha destacat que des del començament es van "comprometre" a què el projecte es faria "amb totes les garanties" i que precisament per aquest motiu encara no s'ha tirat endavant. D'aquesta manera, Espot ha defensat que el que es materialitzi sigui un projecte "molt ben treballat i meditat".

De fet, Espot ha manifestat que es tracta d'un projecte en el qual "es creu fermament", ja que es considera "estratègic" però que no es tirarà endavant "fins que no es donin totes les garanties".

El líder de Demòcrates també ha justificat que es tracti d'una proposta evolutiva tant des del punt de vista d'evolució de la ciència, com social i econòmica. A preguntes d'Amador, també ha destacat que cap al mes de setembre es va mantenir una trobada amb representants de Grifols i que es va "certificar" la voluntat de tirar endavant el laboratori de la farmacèutica tot i que ha afegit que es farà de manera "pausada, curosa i molt científica" treballant "de manera quirúrgica".

El cap de Govern ha incidit en el fet que si es vol que compleixi amb les màximes garanties no és pels perills que alguns hi puguin veure i ha recordat que en altres llocs s'estan fent projectes similars sense que s'hagin creat plataformes en contra.

 

stats