La febre dels panettones
A l'Espícula de Pyrénées Andorra ja pots comprar els panettones de Jordi Morera

Un dels productes que s'ha colat en els àpats de Nadal és el pa dolç de molla molt flonja conegut com a panettone. Avui dia, moltes llars han incorporat aquest dolç entre les postres dels dies de festa i la veritat és que cap comensal es pot resistir a menjar-ne un trosset (ja hi haurà dies per poder cremar-lo).
A l'Espícula de Pyrénées Andorra ja estan exposats els panettones que elabora el reconegut forner Jordi Morera per l'ocasió. Aquest any, el responsable de l'espai ha presentat les noves varietats: cítrics i panses i xocolata amb llet i praliné. Dues opcions que et sorprendran tant pel seu sabor com per la textura. Així que si ets un enamorat d'aquest dolç italià ja pots trobar els nous panettones a la segona planta de Pyrénées Andorra.
Si ets un amant de l'Espícula i t'agraden les elaboracions del forner Jordi Morera has de saber que fins a l'11 de desembre trobaràs part dels seus productes al poblet de Nadal d'Andorra la Vella.