Societat 29/06/2024

Ferrariman podria ser embargat per un deute amb el Central del Pneumàtic

En cas de no efectuar el pagament dins del termini indicat, es procedirà a l’embargament dels béns i drets de la societat

ARA Andorra
1 min
Ferrariman denuncia que hi ha un complot per empresonar-lo per haver dit “puto comunista” al socialista andorrà Joao de Melo.

Andorra la VellaLa saig ha emès un edicte publicat al BOPA requerint el pagament de 3.015,43 euros a la societat Daikkiri, SLU, representada legalment per Xavier Caballol, o més conegut com a Ferrariman.

L’ordre de pagament deriva d’una sentència emesa el 7 de febrer de 2024, que va esdevenir ferma el 26 de març de 2024. A petició de la societat Central del Pneumàtic, SA, la saig ha notificat l'acord d’execució a Daikkiri, SLU.

La suma total a pagar de 3.015,43 euros inclou:

  • Quantitat principal: 1.680,00 €
  • Honoraris d’Advocat: 463,98 €
  • Honoraris de Procurador: 306,71 €
  • Taxes Judicials: 40,00 €
  • Costes de l’execució: 524,74 €

Ferrariman té un termini de tretze dies hàbils, a comptar des de la notificació, per satisfer aquest deute. En cas de no efectuar el pagament dins del termini indicat, es procedirà a l’embargament dels béns i drets de la societat, conforme a la Llei de bases de l’ordenament tributari.

Aquest edicte es publica com a notificació formal, donat que els intents de notificació directa a Caballol han estat infructuosos. La societat Daikkiri, SLU pot impugnar l’acord d’execució davant el tribunal corresponent en el termini de tretze dies hàbils des de la seva notificació.

stats