Societat 01/07/2024

Guetta va fer un concert amb fortes tempestes a Orleans un dia abans de la suspensió a Andorra

El DJ francès va oferir un concert al mític castell de Chambord i revifen les queixes perquè no s'ha pronunciat sobre l'anul·lació a Andorra

ARA Andorra
1 min
David Guetta

Andorra la VellaLa indignació de les 8.000 persones que no van poder assistir al concert de David Guetta a Canillo, en comptes d'amainar-se, va en augment a mesura que passen les hores. El DJ francès actuava de les deu a les dotze de la nit de dissabte al mític castell de Chambord, al sud d'Orleans. Van ser dues hores, fins a la mitjanit, davant 30.000 persones i sota una tempesta, segons recullen els mitjans francesos. Tot i la forta tempesta que va caure, la major part dels assistents ni van treure paraigües ni es van posar les caputxes.

Saber que Guetta es trobava en aquest escenari unes hores abans del concert d'Andorra i que havia de venir al Principat amb l'amenaça de tempesta, segons diferents assistents a l'esdeveniment de Canillo, encara ha provocat un enuig més gran. Guetta ni tan sols ha fet una declaració pública, ni ha demanat disculpes, no ha ofert explicacions el que fa augmentar la sospita que l'anul·lació ha estat tot un conjunt de factors i no només l'amenaça de tempesta elèctrica.

Guetta, abans del concert a Chambord, havia estat oferint diverses sessions a locals d'Eivissa. Durant l'actuació a França es va mostrar molest perquè no s'hagués contactat amb ell per actuar durant la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de París quan està en el podi dels artistes francesos més coneguts mundialment.

stats