Has sentit a parlar de les kombutxes?
Pyrénées Andorra t'explica les propietats i els beneficis d'aquesta beguda fermentada
És possible que alguna vegada hagis sentit a parlar del kombutxa, però saps què és i les propietats i beneficis que aporta? Doncs el primer que has de saber és que el kombutxa és una beguda fermentada que es prepara a base de te. La fermentació del kombutxa s'assoleix gràcies a un cultiu de bacteris i llevats, a més del fong propi del kombutxa. I és gràcies a la fermentació el que permet que el te es transformi en una beguda amb una gran quantitat de vitamines, minerals i àcids orgànics essencials.
A la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra trobaràs una àmplia varietat de kombutxes, com ara, les que disposa Flaxe&Kale, Komvida, Voelkel, Mun, Captain Kombucha. Totes elles es presenten amb diferents sabors (llimonada, pinya colada, cafè, cúrcuma, mojito, pastanaga, etc.) que ben segur algun d'ells satisfà el teu paladar.
Les propietats i beneficis del kombutxa són múltiples, però els més coneguts i populars són els següents: antioxidants, hidratants, antibacterians, digestius, redueixen el colesterol, aporten òptims beneficis pel fetge i ronyons, reforça el sistema immunitari i són baixos en calories.
Ara que ja tens més informació, t'atreveixes a degustar un te kombutxa?