Societat 09/09/2024

Un home amb nombrosos antecedents penals trenca el vidre d'un cotxe i fereix una dona

El fet de tenir un llarg historial delictiu ha fet que sigui condemnat a un any de presó ferma

ARA Andorra
2 min
Seu de la Justicia

Andorra la VellaUn home, amb nombrosos antecedents penals, es va discutir amb una dona a Andorra la Vella. Les raons no han quedat massa clares. Quan la dona va entrar al seu cotxe i s'havia assegut al seient de conducció, l'home va arribar i va donar un salt per impactar amb una puntada de peu contra el vidre que va caure damunt de la dona. La víctima va patri ferides superficials pels talls "que van requerir cures tòpiques efectuades pel servei de bombers, al mateix despatx de policia", segons recull l'aute.

Quan l'home va ser controlat, la policia va constatar que tenia un llarg historial delictiu que el fa considerar com a delinqüent habitual.

Condemnes:

Ordenança penal de data 07.04.2015 com autor d’un delicte menor de venda de marihuana i d’una contravenció penal continuada de consum de marihuana.

Ordenança penal de data 03.11.2018 com autor d’un delicte menor de consum i possessió d’èxtasi pel propi consum.

Ordenança penal de data 10.06.2020 com autor d’un delicte menor de conducció de vehicle automòbil sota els efectes de les drogues, amb perill concret per a les persones i d’una contravenció penal de consum de droga tòxica marihuana.

Ordenança penal de data 12.12.2020 com autor d’un delicte menor de conducció de vehicle automòbil sota els efectes de les drogues, amb perill concret per a les persones i d’una contravenció penal de possessió de cànnabis.

Ordenança penal de data 12.03.2021 com autor d’un delicte menor de crebantament de condemna de privació del permís de conduir.

Ordenança penal de data 10.04.2021 com autor d’un delicte menor de crebantament de condemna de privació del permís de conduir.

Ordenança penal de data 21.06.2021 com autor d’un delicte menor de crebantament de pena.

Ordenança penal de data 31.01.2022 com autor d’un delicte menor de crebantament de pena i altre d’usurpació d’identitat.

Ordenança penal de data 28.05.2022 com autor d’un delicte menor de port il·legal d’armes i d’unes contravencions penals de possessió i consum de cànnabis.

Ha estat condemnat a un any de presó ferma.

stats