Societat01/03/2022

Joan Antoni Azurmendi assumeix la gerència de la Borda de l'Avi

Arxiu ANA
i Arxiu ANA

La MassanaTal dia com avui de fa 10 anys, l'1 de març de 2012, va ser notícia...

El restaurador i hoteler, Joan Antoni Azurmendi, s'ha posat al capdavant de la Borda de l'Avi ocupant-ne la gerència. Coincidint amb el 36è aniversari del restaurant, Azurmendi es proposa fer algun canvi perquè el local torni a ser una icona dins de la gastronomia del país i de fora. Alguna de les accions que es preveuen són enfocar el negoci cap a la gent d'Andorra, presentar una nova carta i centrar-se en una atenció més personalitzada.

Joan Antoni Azurmend, després de més de 30 anys vinculat amb la Borda de l'Avi, ara n'afaga les regnes com a gerent i ho fa 'amb molta il·lusió', ha reconegut a l'ANA. El principal objectiu que es marca en aquesta nova etapa és que el restaurant, una de les bordes més antigues del país, torni a ser una icona dins de la gastronomia andorrana i de fora.

Cargando
No hay anuncios

La Borda de l'Avi celebra enguany el 36è aniversari i amb motiu de la commemoració Joan Antoni Azurmendi es proposa donar un nou enfocament al negoci. En aquest cas, ha explicat que volen centrar-se en una clientela 'més andorrana' sense desatendre però, la gent de fora. També es presentarà, el mes vinent, una nova carta amb plats nous tot i que mantenint la base de la carn a la brasa i a l'ast, un dels distintius de la Borda. I Azurmendi també es proposa tenir una atenció més personalitzada amb el client per tal de 'donar a tothom el que necessita', ha indicat.