Societat 07/06/2024

L'ambaixada espanyola i el Raonador mostren el seu suport al monitor d'Snow en presó fa vuit mesos per CBD

L'home de 30 anys que ara farà vuit mesos en presó preventiva està preocupat pels problemes laborals que li podria ocasionar aquesta situació en el futur

ARA Andorra
1 min
Cel·la de la presó de la Comella.

Andorra la VellaL'home de 30 anys que està en presó preventiva per possessió de cànnabis terapèutic (CBD) ha sol·licitat un recurs a la renovació de la presó preventiva de quatre mesos per poder sortir en condició de llibertat provisional.

Es troba a Andorra fent de monitor d'Snowboard i havia estat subcampió en descens en bici, una persona que el seu entorn defineix com a "esportista i educada".

El detingut ha rebut a més la visita de l'ambaixada espanyola i el Raonador per donar-li suport en aquesta situació "terrible" pel seu entorn. La preocupació més gran de l'home són els problemes laborals que li podria ocasionar aquesta situació en el futur. Ell sentia que havia trobat l'estabilitat a Andorra després d'haver fet de monitor als Alps.

De fet, ha quedat acontentat en poder demostrar de què la substància no és droga i espera que Batllia li pugui concedir la llibertat provisional, tenint en compte la jurisprudència.

L'entorn afirma que està vivint aquesta situació amb fe "preguem cada dia a la verge de Meritxell" i incertesa "en un país que no coneixes dius, però que faig?".

Finalment, fonts properes confirmen el diagnòstic d'epilèpsia i exposen el funcionament de les administracions, ja que diversos organismes s'han contradit entre ells en els procediments.

stats