Societat 03/07/2024

L'excursionista trobada en bon estat en territori francès

L’operatiu de recerca va començar al matí després que un dels familiars alertés les autoritats de la seva desaparició

ARA Andorra
1 min
El pic de la Serrera. / COMÚ D'ORDINO

Andorra la VellaL’excursionista espanyola de 53 anys que des d’aquest dimarts a la nit era buscada pels bombers i la policia ha estat localitzada en perfecte estat en territori francès. Segons ha informat RTVA, la dona s’havia desorientat, però es troba en bones condicions.

L’operatiu de recerca va començar dimarts al matí després que un dels familiars alertés les autoritats de la seva desaparició. La dona havia comunicat la intenció de pujar al Pic de la Serrera, fet que va motivar el desplegament de múltiples efectius de policia i bombers al voltant de la zona.

Aquest matí, bombers, policia i banders van engegar una operació de recerca amb helicòpter per trobar l’excursionista. A les vuit del matí, els cossos de seguretat van iniciar la recerca intensiva, tot i que fins al moment de la troballa es desconeixia l’estat i la localització de la dona.

Finalment, la recerca ha conclòs amb èxit, amb la troballa de la dona en territori francès, posant fi a les hores d’angoixa de la família i els equips de rescat.

stats