Societat 28/06/2024

L’exposició ‘La Sisena Extinció’ inaugura les Nits d’estiu de FEDA Cultura

La cita és aquest dissabte 29 de juny, a partir de les 19 hores, que hi haurà el primer torn, i a les 20 hores que hi haurà el segon

ARA Andorra
1 min
La presentació de l'exposició 'La Sisena Extinció'.

Andorra la VellaEl MW Museu de l’Electricitat dona el tret de sortida a les activitats de FEDA Cultura dins del programa de ‘Les Nits d’estiu als Museus’, amb l'única visita nocturna guiada que es realitzarà a l’exposició ‘La Sisena Extinció’ del fotògraf Alain Ernoult. La cita és aquest dissabte 29 de juny, a partir de les 19 hores, que hi haurà el primer torn, i a les 20 hores que hi haurà el segon.

‘La Sisena Extinció’, que ha guanyat més de quinze premis i ha estat nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. A diferència de les extincions prèvies, desencadenades per fenòmens naturals, la sisena extinció és causada per les activitats humanes i és la més ràpida que ha conegut la Terra. Actualment, una de cada vuit espècies animals i vegetals està amenaçada.

Aquesta és la primera de les nou activitats que FEDA Cultura té preparades per a les nits estivals i que es realitzaran en espais tan emblemàtics com el mateix MW Museu de l’Electricitat o el Camí hidroelèctric d'Engolasters.

Les diferents propostes permetran a les persones que les visitin, aprofundir en valors com la sostenibilitat o el coneixement històric de l’electricitat al Principat, combinat amb projeccions cinematogràfiques, actuacions musicals o també l’observació astronòmica.

La reserva és obligatòria i es pot fer a través del correu electrònic fedacultura@feda.ad o bé trucant al MW Museu de l’Electricitat al 739 111.

stats