El marisc, el millor aliat per acomiadar l'any
Pyrénées Andorra ofereix diferents safates de marisc per entrar al 2023 amb força
Tal com marca la història, el dia 24 de desembre es va convertir en un dia de dejuni en què no es podia menjar carn. D'aquí la importància i protagonisme del peix i marisc per Nadal. Ara bé, l'arribada del congelador a les llars als anys seixanta va provocar que incorporéssim un nou producte en els àpats familiars: el marisc. El fet de poder congelar i conservar millor aquest producte va fer que el consum del mateix anés en augment. Això explica la tradició de menjar marisc durant aquests dies i, sobretot, per acomiadar l'any.
Enguany, Pyrénées Andorra ens ha volgut contagiar aquestes "Ganes de gambes i gambons" i la peixateria del centre ens ofereix una immillorable selecció de peix i marisc per aquests dies de festa.
No obstant això, també tens la possibilitat d'encarregar qualsevol de les safates de marisc que Pyrénées Andorra ha dissenyat pels seus clients en funció del nombre de comensals o de gustos.
Això sí, per fer-te amb una o més d'aquestes safates t'hauràs d'afanyar i encarregar-la avui mateix per tenir-la disponible el pròxim 31 de desembre o bé fer-ho el 4 de gener per tenir-la el dia de Reis. Pots encarregar-la trucant al +376 880 311.