Més estands en La 45ª edició de la Fira d'Andorra la Vella

La xifra d'estands participants que arriben gairebé als 200 situant-se en 194 després que s'hagi aconseguit guanyar espai per a vuit empreses més

Els cònsols d'Andorra la Vella, Sergi González i Olalla Losada, durant la presentació de la 45a edició de la Fira d'Andorra la Vella.
ANA (M.F)
17/10/2024
1 min

Andorra la Vella "L'esdeveniment més important de trobada, per fer comunitat" del país, la Fira d'Andorra la Vella, arriba la setmana que ve a la 45a edició i ho fa amb algunes novetats. La més important és que creix la xifra d'estands participants que arriben gairebé als 200 situant-se en 194 després que s'hagi aconseguit guanyar espai per a vuit empreses més.

Es tracta d'un espai que es guanya en resposta a les demandes que el comú havia rebut i que s'aconsegueix gràcies al fet que els vehicles n'ocuparan menys, centrant-se més en les novetats i en aquells vehicles de promoció especial de la fira. Un altre dels punts forts serà el mercat artesanal que aquest any s'amplia a banda i banda del riu i que s'aproparà a la zona de la Rotonda, precisament per generar "sinergies" amb el teixit comercial.

Així ho han explicat els cònsols d'Andorra la Vella, Sergi González i Olalla Losada, que han reivindicat que es tracta d'una "fira viva", una cita que "tothom" espera. I precisament per aprofitar aquest pol d'atracció, l'estand del comú vol ser un "espai de diàleg". Per aquest motiu, ha estat concebut com un punt en què "passaran moltes coses" i en què es debatrà aspectes com l'urbanisme o la cultura. El lema "nova visió, nou futur" vol incidir en el fet que el ciutadà se senti part de la "transformació" de la parròquia.

stats