Una minihabitació amb quatre lliteres costa 250 euros mensuals

L'habitatge és a la Massana, conviuran quatre persones en sis metres quadrats i el propietari obtindrà mil euros

Imatge de les quatre lliteres per habitació a 250 euros al mes.
ARA Andorra
18/10/2024
1 min

Andorra la Vella‘Habitación compartida la Massana 250€ persona luz wi fi cocina y baño interesados MSG privado’.

Aquest anunci en un grup de xarxes socials per llogar pisos a Andorra ha provocat una important quantitat de respostes indignades. La imatge mostra una habitació que sembla tenir menys de sis metres quadrats on a prou feines entren dues estructures de lliteres. Entren quatre persones que hauran de conviure en unes condicions molt precàries. Lliteres-pastera.

El cost de 250 euros mensuals per llitera significa que el propietari rebrà mil euros al mes pel lloguer d’una minihabitació que possiblement seria precària per a una sola persona que ha de passar prop de si mesos vivint a Andorra. Diferents temporers, però ja han fet saber al propietari que estan interessats en ocupar alguna de les lliteres disponibles.

Imatge de l’anunci de les lliteres-pastera.

Les polèmiques d’altres anys per anuncis que múltiples persones qualificaven de vergonyosos han derivat en què els anunciants utilitzin un format anònim. Els grups de recerca d’allotjament a Andorra durant la temporada d’hivern acull moltes més peticions d’habitatge que oferta. I enguany amb més força que l’any passat.

stats