Un Nadal ben dolç
La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra et porta a taula les postres més artesanes
Una gran selecció de torrons, xocolates, panettones i polvorons es donen cita durant aquests dies a la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra. Ningú es podrà resistir a tota aquesta simfonia de sabors que s'escampen pels diferents racons del centre comercial.
Els torrons dels quals disposa Pyrénées Andorra rendeixen homenatge a la tradició. Des del clàssic torró d'ametlla fins a opcions més innovadores com el torró de xocolata i taronja. Cada mos és una explosió de textures i aromes que estableixen una connexió directa amb l'autenticitat de Nadal. De la mateixa manera que ho fan les xocolates.
Sense perdre de vista la tradició, els polvorons tampoc poden faltar a taula. Els polvorons Felipe II, amb la seva textura esmicolable i gust d'ametlla, són un clàssic que ens recorda la calidesa i l'autenticitat de les festes. La seva recepta és ben senzilla (farina de blat, sucre glaç, llard i farina d'ametlla Marcona), però algun secret amaga per merèixer aquest èxit que va passant de generació en generació.
Un altre dels productes que s'han colat a les taules nadalenques són els panettones que donen un toc italià als àpats nadalencs. A Pyrénées Andorra es poden trobar els panettones Bonifanti, una joia de la rebosteria italiana ue arriben a les prestatgeries del centre per portar la tradició més festiva. Amb fruites confitades, nous i una esponjositat inigualable, aquests panettones són l'acompanyament perfecte per a les celebracions nadalenques.