Societat 18/09/2024

Presentació de les cartes credencials dels ambaixadors acreditats a Macron

Durant l’acte Macron ha encoratjat els diversos ambaixadors a impulsar la cooperació bilateral amb Andorra

ARA Andorra
1 min
L’ambaixadora Esther Rabassa en l’entrega de les credencials davant del president de la República Francesa com a nova representant d’Andorra davant del país gal.

Andorra la VellaEl palau de l’Elisi ha estat aquest dimarts l’escenari de l’acte de presentació de les cartes credencials al copríncep francès, Emmanuel Macron, per part d’un total de 22 ambaixadors de països acreditats a Andorra. A l’acte també hi ha pres part la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor.

Durant l’acte Macron ha encoratjat els diversos ambaixadors a impulsar la cooperació bilateral amb Andorra, alhora que ha mostrat el suport pels projectes internacionals i multilaterals del país, en particular l’acord d’associació amb la UE.

D’aquesta manera, han presentat credencials davant del copríncep els ambaixadors dels següents països: República Dominicana, Països Baixos, Rússia, Tailàndia, Unió Europea, Nicaragua, República Txeca, Kazakhstan, la Xina, Romania, Turquia, Cambodja, Sri Lanka, Macedònia del Nord, Egipte, Albània, Equador, Sèrbia, Pakistan, Mauritània, Bèlgica i Mònaco.

A més, i de forma paral·lela, l’ambaixadora Esther Rabassa també ha procedit a l’entrega de les credencials davant del president de la República Francesa com a nova representant d’Andorra davant del país gal.

stats