El prestigiós xef italià que reforçarà la cuina de l'hotel Park Piolets a Soldeu
S'incorporaran plats d'especialitat italians
Andorra la VellaEl prestigiós xef italià Andrea Tumbarello assessorarà la direcció gastronòmica del Park Piolets MountainHotel & SPA, ubicat al Soldeu, durant la pròxima temporada d'hivern. L'hotel reforça, d'aquesta manera, la seva aposta per la gastronomia amb un nou acord que amplificarà l'oferta i li dotarà diversitat i qualitat.
Al restaurant de bufet de l'hotel s'incorporaran plats d'especialitat italians amb productes de primera qualitat i de temporada. Així, els hostes podran degustar autèntiques i variades pastes naturals italianes amb tradicionals salses i altres plats d'autor com la lassagna della mamma, riostos, ossbucco i parmigiana, entre d'altres. També s'ofereix una àmplia gamma d'antipasti i pizzes elaborades amb massa natural de producció pròpia. També postres italianes com la pannacotta i el tiramisú.