Tendències
Societat07/02/2022

El racó gurmet de La Bohème

Pyrénées Andorra habilita un espai amb una selecció de productes gastronòmics d'alta gamma

E.C.
i E.C.

Andorra la VellaLa paraula 'gurmet' és un concepte gastronòmic associat a l'alta cuina. El terme deriva del francès gourmand, que significa 'amor pel bon menjar', i això és precisament el que pretén Pyrénées Andorra amb La Bohème, el seu restaurant de cuina mediterrània.Ara, ha fet un pas més en el seu desig d'oferir el millor producte i ha habilitat un espai amb una selecció d'aliments d'alta gamma que farà les delícies dels qui s'apropin a la tercera planta de Pyrénées Andorra.

Entre els productes 'gourmet' escollits es troba una varietat de xocolates i galetes com les figues de xocolata d'elaboració artesana d'Extremadura, les famoses Moscovites de Rialto, unes postres asturianes fetes d'ametlla, xocolata negra de la casa Chocolaterie Gourmande, a més de bombons Godiva i de la marca francesa Maxim's.

Cargando
No hay anuncios

L'altra gran protagonista de l'espai és el vi. S'hi poden descobrir diversos xampanys dels cellers Moet & Chandon, Laurent-Perrier i Pommery Reims. I si us agrada el vi negre, La Bohème us suggereix els Matsu DO Toro, el Formiga de la DOP Priorat o el reserva Mouton Cadet de Saint-Èmilion. El millor producte 'gourmet' al teu abast, a Pyrénées Andorra.