Societat 23/07/2024

Reemborsament en les entrades de David Guetta

El DJ francès David Guetta no va viatjar a Andorra per realitzar el concert previst en el marc de l’Andorra Mountain Music

ARA Andorra
1 min
David Guetta a Ushuaïa Eivissa

Andorra la VellaL’import de totes les entrades del concert cancel·lat de David Guetta ja s’ha retornat, segons han assegurat les dues empreses promotores de l’esdeveniment. Els assistents que van comprar les entrades mitjançant l’Oficina de Turisme i 4tickets ja han rebut els diners, segons ha informat RTVA.

Pel que fa a Ticketmaster, el sistema automatitza les devolucions, i aquestes ja estan en procés. Encara que el procés estigui en marxa, les devolucions ja estan autoritzades i pràcticament tots els assistents han rebut els seus diners.

El DJ francès David Guetta no va viatjar a Andorra per realitzar el concert previst en el marc de l’Andorra Mountain Music, ja que l’esdeveniment va ser cancel·lat per qüestions de seguretat a causa de les previsions de tempestes elèctriques.

Guetta va actuar a França el dissabte passat i tenia previst arribar a l’aeroport de la Seu d’Urgell prop de les 19:30 hores en jet privat. Posteriorment, es traslladaria en helicòpter fins a Andorra per actuar a les 21:30 hores. No obstant això, segons fonts d’Andorra Turisme, se li va comunicar prèviament que el concert s’havia cancel·lat per les condicions meteorològiques adverses, motiu pel qual l’artista no va viatjar.

stats