Societat 12/07/2024

Es reprendrà la línia d'autobús la Seu-Oliana de tarda aquest dilluns

La proposta d’ampliar els viatges dels autobusos també als caps de setmana i d’afegir-hi nous horaris queda damunt la taula

ARA Andorra
1 min
Línia de bus entre la Seu d'Urgell i Oliana.

Andorra la VellaL’autobús que durant el període escolar comunica la Seu d’Urgell i Oliana, amb les parades de carretera habituals a diferents municipis, recuperarà el servei de tarda que normalment se suprimia els mesos d’estiu segons informa Ràdio Seu. Dilluns que ve, dia 15, tornarà a posar-se en funcionament el transport els dies feiners de dilluns a divendres. A les 3 de la tarda sortirà d’Oliana en direcció a la Seu d’Urgell, i a les 7 del vespre hi haurà un viatge des de l’estació d’autobusos de la capital de l’Alt Urgell en direcció a Oliana.

La decisió respon a la petició acompanyada de 414 signatures que va rebre a finals de juny el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, que ha estat l’encarregat de traslladar-la al Servei Territorial de Transports de Lleida i plantejar la necessitat que es mantingui l’ampliació d’horaris per facilitar la mobilitat interna de la comarca en transport públic també durant el període estival.

El trajecte entre Coll de Nargó i la Seu d’Urgell l’assumeix directament el Departament, mentre que entre Oliana i Coll de Nargó ho fa el Consell Comarcal, a través del conveni de transport a la demanda.

La proposta d’ampliar els viatges dels autobusos també als caps de setmana i d’afegir-hi nous horaris queda damunt la taula en el marc de l’estudi de millora del transport públic per carretera de l’Alt Urgell que està duent a terme la Direcció General de Transport i Mobilitat del Govern i que compta amb la participació activa de tots els ajuntaments de la comarca.

stats