Societat 18/09/2024

Retir de ioga a Ràmio

Donarà el tret de sortida dissabte 28 de setembre a partir de les 8.30 hores

ARA Andorra
1 min
El cartell del retir que es farà a Ràmio.

Escaldes-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany organitza el que serà el quart retir de ioga a Ràmio. L'activitat tindrà lloc el cap de setmana del 28 i 29 de setembre en el qual es faran fins a quatre sessions de ioga a l'aire lliure. Les participants tindran l'oportunitat de conèixer i experimentar les diferents disciplines de ioga (ioga Vinyasa, ioga Nidra, HathaVinyasa, SukshmaVyayama i Pranayama) que es completaran amb exercicis de meditació i respiració i xerrades informatives sobre alimentació conscient. Les instructores de totes les activitats programades seran Suray Fernández i Marta Rosinach.

El retir de ioga donarà el tret de sortida dissabte 28 de setembre a partir de les 8.30 hores, quan se sortirà en grup des del camí de la Plana fins a arribar a Ràmio. En aquest indret es farà la primera classe de vinyasa ioga que finalitzarà amb una sessió de petits massatges d'olis essencials. Posteriorment, es farà una xerrada sobre alimentació i meditació. El dia acabarà amb una classe de nidra ioga. Per aquest primer dia, les participants hauran de portar l'esmorzar i el dinar de casa.

La segona jornada s'iniciarà amb una sessió de hathavinyasa ioga i, a la tarda, tindrà lloc la classe de sukshmavyayama i pranayama ioga que servirà per tancar el quart retir de ioga a Ràmio.

Per a formar part d'aquesta activitat caldrà fer una reserva prèvia a través de la pàgina web del comú, ja que només hi ha deu places disponibles. Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran al 25 de setembre. El preu de l'activitat és de 40 euros i caldrà fer el pagament directament a Ràmio mitjançant targeta de crèdit o en efectiu.

stats