La Ruta de la tapa entrega més de 1.000 euros en premis

"Ha estat un esdeveniment excepcional i exitós", ha dit Teruel

Foto de grup amb els guanyadors de la Ruta de la tapa. / M. R. F. (ANA)
Marc R. Fort
16/05/2019
1 min

Sant Julià de LòriaLa Ruta de la tapa ha estat un esdeveniment "excepcional i tot un èxit". Així ho ha descrit la consellera de Turisme, Meritxell Teruel, en l'entrega de premis per als restauradors que hi van participar. La quantitat de racions elaborades enguany pràcticament han estat les mateixes que l'edició del 2018, amb la diferència que aquest any els bars que hi han participat han estat 13, en lloc dels 16 del 2018.

Pel que fa als premis, cal recordar que són quatre: el primer, valorat en 500 euros atorgats per Estrella Damn, ha estat pel Bar Coto i la seva tapa Poticoto. Seguidament, i amb 400 euros, també a càrrec d'Estrella Damn, se l'ha endut el Bar Vilareta, creador del Tastet amb confit d'ànec. En tercer lloc, el Despertar dels sentits de la Pizzeria Angelo, amb 300 euros. Pel que fa al quart lloc, premi de 300 euros decidit arran de les votacions del públic que hi va assistir, ha estat pel Bar Muntanya amb el Bocí de primavera. Posteriorment, i un cop entregats els premis als restauradors, s'ha dut a terme el sorteig d'un viatge a Roses en règim de mitjà pensió, a càrrec de Viatges Sant Julià. Aquest premi, destinat a aquells que hagin completat tota la Ruta de la tapa, ha estat per Erica Barón.

stats