Sant Julià impulsa el pla de viabilitat per convertir l'Hotel Pol en residència universitària

L'antic hotel està previst que es destini a allotjar estudiants universitaris

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, en la sessió de comú d'aquest dijous.
ARA Andorra
14/10/2024
1 min

Andorra la VellaEl Comú de Sant Julià de Lòria ha iniciat els treballs per elaborar el pla de viabilitat econòmica que permetrà la reforma de l'Hotel Pol, amb l'objectiu de convertir-lo en una residència universitària. Aquest projecte ha començat a prendre forma després de diverses reunions amb la Universitat d'Andorra i els ministeris d'Educació, Economia i Habitatge, segons ha informat RTVA.

L'antic hotel està previst que es destini a allotjar estudiants universitaris, responent a una demanda de la Universitat que, des de fa temps, reclama una residència per donar cabuda als seus alumnes. Un aspecte clau del projecte és garantir que el preu dels allotjaments s'ajusti a la capacitat econòmica dels estudiants.

En paraules del cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, l'objectiu és establir "un preu d'habitació per a aquesta futura residència universitària que s'ajusti a les necessitats del nostre públic". Cairat va afegir que ja s'han mantingut converses amb els ministeris implicats per "vestir aquest projecte properament".

stats