Sofia Cousilla escollida nova directora de El Cedre

Montserrat Alsina, la directora del centre sociosanitari Cedre, ha presentat la seva dimissió l'últim dia de l'any

L'entrada del Cedre. / ARXIU
ARA Andorra
29/12/2023
1 min

Andorra la VellaMontserrat Alsina, la directora del centre sociosanitari Cedre, ha presentat la seva dimissió l'últim dia de l'any, cedint el càrrec a la seva col·laboradora més propera, la infermera Sofia Cousillas. Alsina va ser contractada el gener de 2020 pel Ministeri de Salut per implementar un nou model d'atenció sociosanitària centrada en la persona (ACP). La seva implicació directa com a responsable assistencial va tenir lloc a l'agost, després de la incidència devastadora de la COVID-19 al centre, que va conduir al cessament de la llavors directora, Mercè Escrig.

Segons informa RTVA, Alsina, especialitzada en gerontologia, marxa "orgullosa" d'haver aconseguit "un canvi d'enfocament en la cura de les persones grans". Agraïx la confiança dipositada en ella i destaca la implementació del model d'atenció centrada en les persones durant la seva gestió.

Sofia Cousillas assumirà el càrrec equivalent al de directora general en l'àmbit assistencial, mentre que Maria Anglada es mantindrà com a coordinadora sanitària. Alsina elogia Cousillas com a "gran persona, molt qualificada i molt compromesa" que continuarà desenvolupant el projecte de l'ACP amb entusiasme.

stats