Societat 05/07/2024

Torna 'O Feirão', el mercat artesà a Andorra la Vella

La novena edició proposarà, de nou, cinc zones temàtiques dedicades a l'artesania, dolços, embotits, oli i pa típic

ANA
1 min
Un instant de 'O Feirão'.

Andorra la Vella'O Feirão', mercat tradicional com popularment es coneix a Portugal, portarà el pròxim diumenge, a partir de les 10 hores, la cultura popular tradicional a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella. De les 10 a les 14 hores, els membres del grup de folklore Casa de Portugal, que portaran els vestits tradicionals, recrearan a la popularment coneguda plaça de les Arcades, un mercat tradicional d'inicis de segle XX.

La novena edició proposarà, de nou, cinc zones temàtiques dedicades a l'artesania, dolços, embotits, oli i pa típic. Els productes de l'hort conreats a les valls d'Andorra es podran adquirir i, fins i tot, es podran apreciar animals de la granja vius.

A més, els visitants podran degustar tota classe de productes típics i d'altres elaborats amb bacallà, i tastar el tradicional 'vinho verde'. Durant el període del mercat, que comptarà amb la visita de la cònsol menor de la parròquia, Olalla Losada, i els consellers Maria Nazzaro, Eva Tadeo i Xavier Surana, els membres del grup presentaran danses del seu repertori. L'esdeveniment és una organització del grup de folklore Casa de Portugal des del 2014 i té la col·laboració del comú d'Andorra la Vella.

stats