Societat 08/06/2024

El youtuber WillyRex destaca la seguretat d'Andorra

El youtuber WillyRex i altres expliquen exemples de la seguretat al Principat està vinculada a una cultura més a la 'japonesa'

ARA Andorra
1 min
WillyRex.

Andorra la VellaEl youtuber resident WillyRex o el director d'Abast Global, empresa especialitzada a gestionar l'arribada de youtubers a Andorra, van participar en una xerrada sobre la seguretat a Andorra comparant-la amb Espanya. WillyRex, el madrileny Guillermo Díaz, va explicar com la seva dona es va deixar el 'bolso' en una benzinera a Andorra. Com ell és de Madrid li va dir que ja se'n podia oblidar. Però en tornar es van trobar amb qui li tornaven sense que faltés res. I això el va sobtar perquè, a més, els que el van trobar eren un grup de joves d'uns 18 anys que "a Espanya penses ja han fet la setmana i, en canvi, havien tornat el 'bolso' sense tocar res".

Urgell explica que es va deixar el cotxe obert amb les finestres baixades, les claus posades i el motor encès. Va anar a un restaurant d'Andorra a dinar i quan va tornar ningú li havia tocat el vehicle. En la xerrada es compara aquesta cultura andorrana de seguretat i respecte per les coses de la resta com la que tenen els japonesos. I troben a faltar aquesta cultura a Espanya.

stats