Successos 20/06/2024

Batussa pare-fill durant 40 anys

El fill va donar-li cops de puny a la cara i l'home va denunciar l'agressió perquè volia que s'apliqués una ordre d'allunyament

ARA Andorra
1 min
La seu de la Justícia.

Andorra la VellaUn home que viu a la carretera de Nagol va avisar a la policia perquè el seu fill l’havia agredit. Explicava que havia rebut un cop de puny a la cara “sense cap mena de raó”, segons recull l’aute judicial. Explica que porten quaranta anys amb discussions fortes “gairebé cada dia” perquè la relació entre ells no és bona i que finalment el fill l’hauria agredit. El denunciant no va voler que un metge el visités, però tenia una ferida oberta d’un centímetre a la cara i un hematoma important. Indicava que només havia denunciat perquè s’impedeixi al seu fill tornar al domicili familiar i evitar que tinguin lloc fets similars.

El fill va negar davant de la policia haver donat cops de puny al seu pare. Va afirmar que l’havia empentat que les ferides se les havia causat en donar-se cops amb les cadires i la taula. Va ser condemnat a tres mesos de presó condicional, però no es va aplicar l’obligació de no poder estar a prop del seu pare.

stats