Successos 26/08/2024

Busquen un menor gallec que podria haver escapat a Andorra

Es tracta d'Izan Pousada de 17 anys que hauria fugit de casa i hauria agafat un bus cap al Principat

ARA Andorra
1 min
Imatge del desaparegut Izan Pousada.

Andorra la Vella“Només volem que torni”, assegura la família d'Izan Pousada, el menor de 17 anys que va desaparèixer de casa entre la nit del divendres i la matinada del dissabte. El jove hauria agafat un autobús a l'estació de Pontrevedra. Es principi es pensava que havia agafat un bus a Bilbao. La Guàrdia Civil va esperar el vehicle en una parada, però el jove no hi era. La Guàrdia Civil creu que el menor va agafar un bus directe cap a Andorra on devia suposar que és molt més complicat de localitzar. La recerca se centra al Principat i s'ha fet pública una fotografia i les característiques d'Izan Pousada.

El menor hauria anat fins allí amb la seva “xicota”, també menor. Ella va trucar als seus pares perquè la vinguessin a recollir. Totes dues famílies van acudir fins a la Pontevedra, però només hi havia la jove.

Sos Desapareguts difonia ahir la foto a petició de la seva família. Les dades difoses per SOS Desapareguts ho descriuen com un jove de complexió prima, 1,80 metres d'altura, ulls verdosos i porta una arracada en l'orella.

S'ha fet públic aquest missatge per facilitar informació:

En el mensaje de SOS Desaparecidos figuran los teléfonos de contacto 649 952 957 y 644 712806 por si alguien puede dar una pista sobre su paradero.

stats