Successos 08/09/2024

Un conductor begut i drogat impacta contra un fanal després d'una nit de festa a Andorra

La condemna va ser de dos mesos d'arrest nocturn condicional, per anar begut i per provocar danys, i de 22 mesos sense poder conduir

ARA Andorra
1 min
Dos agents de la policia.

Andorra la VellaUn veí de la Seu es va fumar una cigarreta d'haixix, va esnifar cocaïna, va sopar i va marxar a Andorra de festa. Va estar en diferents locals nocturns bevent alcohol. Va decidir tornar cap a la capital de l'Alt Urgell quan faltava poc per a les sis del matí i tres joves més van baixar amb ell el cotxe. Cap a un quart de set del matí, quan es trobava baixant cap a la Seu, va perdre el control del vehicle en la zona davant d'Epizen. Es va sortir de la carretera i va impactar contra les tanques protectores i contra un fanal. En l'accident va resultar ferit un dels ocupants que va ser portat pels bombers a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Agents de policia es van desplaçar al lloc de l'accident i com el conductor detingut presentava símptomes d'anar begut i possiblement d'haver pres productes estupefaents, se li va practicar les proves d'alcoholèmia i tòxics. La prova d'alcoholèmia es va realitzar amb l'alcoholímetre de precisió portàtil a les 06:38 hores donant un resultat positiu d'1,31 g/l/s. La prova de tòxics realitzada amb el drogotest Sotoxa, a les 06:42 hores va donar un resultat positiu a THC i cocaïna, trobant-se el detingut conforme amb els resultats de les proves obtingudes.

La condemna va ser de dos mesos d'arrest nocturn condicional, per anar begut i per provocar danys, i de 22 mesos sense poder conduir a Andorra.

stats