Detingut un jove per agredir un menor i intimidar amb navalla un altre

L'hospital va alertar la Policia la mateixa nit de l'agressió

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
ARA Andorra
18/10/2024
1 min

Andorra la VellaLa Policia va detenir dijous al migdia a Escaldes-Engordany un noi de 18 anys, no resident, com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral i contra la llibertat després d’una agressió a una menor i d’amenaçar un altre menor amb una navalla.

L’arrest va tenir lloc després d’una denúncia que situava els fets a Sant Julià de Lòria durant una nit del mes de setembre. Els dos menors, de 17 anys, es trobaven en un parc infantil quan el noi de 18 anys va arribar i va agredir la jove. Quan l’altre menor va intentar intercedir, l’ara detingut va brandar una navalla i el va amenaçar de mort.

L’hospital va alertar la Policia la mateixa nit de l’agressió, després que la noia acudís al Servei d’Urgències per rebre atenció mèdica. La ràpida actuació de les autoritats ha permès identificar i arrestar el presumpte agressor, qui ara s’enfronta a greus càrrecs per la seva conducta violenta.

La Policia ha instat a la població a denunciar qualsevol acte d’agressió o amenaça, subratllant la importància de la seguretat i la integritat de tots els ciutadans, especialment dels menors.

stats