Detingut l'home que perseguia un altre amb una destral a la Seu

L'atac es va produir al Passeig Joan Brudieu a dos quarts d'onze de la nit

Els fets van tenir lloc al Passeig Joan Brudieu de la Seu.
ARA Andorra
04/08/2024
1 min

La Seu d'UrgellEls Mossos d'Esquadra van detenir un home de la Seu d'Urgell que havia atacat a un altre amb una destral al Passeig Joan Brudieu de la capital de l'Alt Urgell. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts d'onze de la nit quan es va rebre l'avís als Mossos per part d'alguns vianants que havien vist l'escena. L'home amb la destral perseguia a l'altre pel carrer. Suposadament, l'atacant es trobava en estat d'embriaguesa segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Les imatges de la persecució amb la destral van ser gravades per un testimoni. L'home portava cerveses a les mans mentre perseguia a l'altre. Les imatges van permetre identificar a l'atacant que ja havia estat involucrat en altres actes de violència, segons les fonts consultades. Agents de policia van procedir a l'arrest de l'home, però la destral que es veia en les imatges no ha pogut encara ser localitzada.

Inicialment, les informacions provinents de ciutadans de la Seu indicaven que els fets havien tingut lloc al carrer Major i que s'havia produït un tret per part del perseguit, però les dades de la policia ho desmentirien.

 

stats