Successos 20/06/2024

Una discussió per petards davant un restaurant d'Encamp deriva en una baralla

Els fets van tenir lloc a l'avinguda Joan Martí

ARA Andorra
1 min
Un infant fa esclatar un petard.

EncampDos homes estaven tirant petards davant d'un restaurant de l'Avinguda Joan Martí d'Encamp. Una clienta els ho va demanar que s'aturessin i ho van fer. I van entrar al restaurant. El gerent de l'establiment va entrar aixecant el puny i cridant a un dels que havia llençat els petards. Va començar una baralla, però altres clients els van separar.

La situació semblava que s'havia calmat, però l'home que havia tirat els petards va dirigir-se de cop cap al gerent. Va llençar cadires, taules i un radiador a terra. Quan va arribar a on era el responsable de l'establiment li va donar un fort cop de puny al nas que el va deixar sagnant. I va marxar del restaurant.

L'home va haver de ser curat a l'hospital i els testimonis van ratificar davant de la policia la versió que s'havia produït l'agressió amb diferents cops de puny.

L'agressor va ser condemnat a tres mesos de presó condicional per un delicte de lesions, sent una pena més baixa tenint en compte que l'agredit hauria contribuït a generar la baralla.

stats